У світі є негласне правило - якщо в тебе якісний продукт, хтось почне підробляти тебе. Це може стосуватися будь-якого виробництва в будь-якій сфері діяльності, від кросівок та телефонів до їжі та напоїв. Компанія Estella випускає дуже якісну продукцію і не дивно, що на її імені вирішили заробити шахраї.

То як переконається, що Ваше, щойно куплене, ліжко не підробка?

Ліцензія

По-перше, перед тим, як купити ліжко у продавця, дізнайтеся його номер ліцензії. Це найпростіший спосіб переконатись, що продавець є офіційним представником компанії Estella. Наприклад, наш номер ліцензії - 333-6231

Звичайно, продавець може назвати будь-які випадкові цифри, тому компанія Естелла подбала і про це. На сторінці перевірки ліцензії Ви можете вказати номер і переконатися, що продавець є офіційним постачальником.

Estella - Подделка или оригинал

Продукція

По-друге, є кілька показників у самій продукції, які допоможуть переконатися в справжності, і давайте швиденько по них пройдемося:

Упаковка

Почнемо з того, що зустрічає Вас одразу після покупки – упаковка. Всі коробки, в які упаковуються елементи ліжок, комодів та тумбочки, мають високоякісну поліграфію. Та й сам картон має високу якість та щільність.

Estella - Подделка или оригинал

Матеріали

Всі елементи майбутнього ліжка мають правильну геометричну форму, ідеально підігнані один до одного, і не мають жодних задирок. Всі внутрішні елементи відшліфовані і мають акуратну фаску по контуру.

Estella - Подделка или оригинал

Кріплення

Комплект кріплення виготовлений з якісних матеріалів і розрахований на встановлення в приховані пази, за винятком двоярусних ліжок, де конструкція не дозволяє приховати все кріплення.

Estella - Подделка или оригинал

Ламелетримачі

Ну і насамкінець, найяскравіша, відмінна риса того, що Ваше ліжко є справжнім – запатентовані ламелетримачі. Яскраво червоні елементи, які відразу впадуть у вічі під час розпакування, мають спеціальний паз для утримання ламелі, щоб вона не крутилася і не вискакувала, без додаткової фіксації шурупами або чимось ще.

Estella - Подделка или оригинал

Тепер Ви озброєні інформацією, і зможете легко відрізнити підробку від оригіналу. А купити справжнє ліжко Estell з натурального дерева, та отримати знижку на матрац, Ви можете у нашому інтернет-магазині Jomi. Для консультації, просто зв'яжіться з нами у зручний для Вас спосіб.

Написати нам:

Зателефонувати нам:

 0 800 336 489

 096 436 36 86

 093 436 36 86

Поділитися:

Посилання скопійоване