В наш час існує низка стереотипів про металеві ліжка. Пов'язано це швидше за все зі старими, ще радянськими ліжками, які можуть бути у ваших бабусь і дідусів, які продовжують користуватися речами ще їх молодості, або ж такі ліжка можна зустріти десь на дачах, куди наш народ з радістю звозить усе старе під приводом - а раптом знадобиться. Тож давайте спробуємо розібрати, а головне, розвінчати такі несправедливі стереотипи про сучасні металеві ліжка.

Стереотип номер один - металеве ліжко громіздке

Якщо порівнювати сучасне ліжко з металу з ліжками з натурального дерева або ДСП, то при тих самих розмірів спального місця, металеве коване ліжко буде мати куди більш тонкі та елегантні елементи конструкції. Металевий каркас має більш міцну структуру і здатний витримати велике навантаження при менших розмірах.


Металеве ліжко Tenero Гвоздика

Стереотип номер два - металеве ліжко холодне

Будь-який предмет у будинку, якщо він не стоїть поруч із кліматичною технікою, або ж сам не є джерелом тепла, матиме середньо кімнатну температуру, і це не пов'язано з матеріалом. Тому не має значення, дерев'яне це ліжко чи ліжко з металу.


Металеве ліжко Tenero Герар

Стереотип номер три - ліжко з металу грубе

Якщо це не обумовлено дизайном самого виробу, то металеве ліжко за відчуттями та візуально дуже часто куди акуратніше і приємніше, ніж деякі вироби з ДСП або дерева. Всі основні елементи металевого ліжка мають плавну закругленість, роблячи її не такою "гострою", чим не може похвалитися багато корпусних меблів, у тому числі ліжка з ДСП. Так само, металеві ліжка можуть бути пофарбовані різними способами, будь це абсолютно гладка глянсова або матова фарба, або спеціальне покриття з невеликим рельєфом. Все це дає кованим ліжкам з металу значно більше варіантів, ніж у звичайних ліжок.


Двоярусне металеве ліжко Tenero Маранта

Стереотип номер чотири - металеве ліжко важке

Така думка пов'язана саме з сприйняттям людини, адже коли кажуть "метал", у голові відразу виникають або громіздкі конструкції, або гирі та гантелі. Та й радянські металеві ліжка не відрізнялися низькою вагою. Ось тільки це ніяк не пов'язане із сучасними металевими ліжками. Адже їх конструкція, це не цільний брус із заліза, а високотехнологічна інженерна конструкція, яка часом може бути навіть легшою, ніж матрац, що лежить на цьому ліжку.


Металеве ліжко Tenero Амис

Стереотип номер п'ять - металеве ліжко скрипить

Ще один стереотип, який переслідує сучасні ліжка із металу з часів середини минулого століття. Пов'язано це з особливостями конструкцій старих ліжок. Сучасні металеві ліжка не риплять. Ви скоріше почуєте пружини у вашому матраці, але не скрип від ліжка.


Металеве ліжко Tenero Фавор

Стереотип номер шість – у металевому ліжку немає нічого особливого

Як уже говорилося раніше, асоціації з простими старими ліжками у нас досить стійка, але зараз різновидів металевих ліжок настільки багато, що часом важко вибрати. Більше того, металеве ліжко зараз це не лише метал. Ліжко відносять до металевих, якщо основа для матраца має металевий каркас. Однак у ліжка можуть бути дерев'яні ніжки або м'яке узголів'я. З огляду на все це часом складно сказати, яке саме ліжко стоїть перед вами.


Металеве ліжко Tenero Секвойя

Інші переваги придбання ліжка з металу

Крім того, що можна вибрати дійсно цікаві варіанти кованих ліжок, за інших рівних, вони коштують дешевше ніж з натурального дерева, і часом їх ціна навіть нижча, ніж у виробів з ДСП, які не відрізняються особливою естетичності або високою надійністю. Більше того, навіть доставка металевого ліжка вийде дешевше за аналоги з інших матеріалів. Адже немає нічого кращого, ніж купити гарне, зручне ліжко в інтернет магазині, за дуже вигідною ціною та заощадити на доставці до будь-якої точки України.

А ми з радістю допоможемо Вам у підборі, розповімо про всі переваги та різновиди, підкажемо, який каркас краще вибрати та чому, а також можемо проконсультувати у виборі ортопедичного матраца, адже разом дешевше. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Написати нам:

Зателефонувати нам:

 0 800 336 489

 096 436 36 86

 093 436 36 86

Поділитися:

Посилання скопійоване