Давайте спочатку розберемося з поняттям "смарт меблі". Це меблі, які можна використовувати по-різному, коли цього вимагає ситуація, а якщо говорити простіше – меблі-трансформери. По суті, старий, добрий радянський стіл-книжка, який використовується тільки на свята на честь приїзду всіх далеких і не дуже родичів, теж смарт меблі. Однак у більшості випадків такий стіл більшу частину часу простоює там, де його ніхто не використовує, а іноді навіть там, де його ніхто не бачить, наприклад, у коморі або на балконі.

Однак зараз такі меблі мають куди більший функціонал і його зручно, а головне, приємно використовувати у повсякденному житті. І причина покупки таких меблів може бути навіть не площа приміщення, в якій такі меблі встановлюються, а, наприклад, стилістика та дизайн кімнати. Зараз дуже популярним є мінімалізм, скандинавський стиль або лофт, коли навіть у великих і просторих кімнатах мінімум громіздких об'єктів, які зазвичай займають пристойну частку простору.

Смарт мебель

Стіл-трансформер

Почнемо із чогось простого, зі столів-трансформерів. Журнальний столик, який стоїть у Вас у вітальні, який у будь-який момент може перетворитися на повноцінне робоче місце або ж у великий обідній стіл для всієї родини, що може бути ще кращим?

Столы-трансформеры
Столы-трансформеры

Сучасні виробники корпусних меблів пропонують безліч різних моделей, які здатні здивувати навіть найвибагливіших покупців. Варіанти форм, відтінків, методів трансформації. Столик може бути як під дерево, так і з фотомалюнком, який для захисту покритий шаром лаку і буде радувати око дуже довгий час.

Столы-трансформеры
Столы-трансформеры

Якщо ж вам все ж таки потрібен великий, святковий, обідній стіл, то і такі варіанти теж є. Вони можуть трансформуватися в довжину, стаючи у 3, а іноді й у 4 рази більше. Такий стіл можна розмістити на кухні, а в разі потреби перенести у вітальню, особливо якщо ці дві кімнати поєднані між собою.

Столы-трансформеры
Столы-трансформеры
Столы-трансформеры
Столы-трансформеры
Столы-трансформеры

Якщо ж Вам звичніші столи-книжки, то сучасні столи такого типу в складеному стані стають настільки тонкими, що його запросто можна сховати навіть у шафі і не ламати голову, де виділити місце для зберігання.

Столы-трансформеры
Столы-трансформеры

Останній, дуже екзотичний варіант, столи-полиці, і, як альтернативний варіант, столи-стелажі. Такі столи бувають різних розмірів і можуть як кріпитися безпосередньо до стіни, так і бути самостійними, окремими конструкціями.

Столы-трансформеры
Столы-трансформеры

Подивитися інші варіанти столів-трансформерів та підібрати модель, яка підходить саме для Ваших цілей, можна у нашому каталозі.

 

 

Диван-трансформер

Що ще за дивани-трансформери можете подумати Ви. Невже зараз мова піде про звичайні дивани, які розкладаються та перетворюються на повноцінне спальне місце. Це було дуже просто. Йтиметься про дивани, які можуть перетворитися відразу на два спальних місця, а точніше на двоярусне ліжко. Такий диван можна встановити як у вітальні, так і в дитячій кімнаті. Він чудово впишеться і за стилем, і за функціоналом, адже варіантів дизайнів і кольорів у таких диванів теж безліч.

Диваны-трансформеры
Диваны-трансформеры
Диваны-трансформеры

Інший варіант дивана-трансформера, це диван, який без використання інструменту можна будь-якої миті зробити кутовим, причому як з лівим кутом, так і з правим, або ж розвернути обидві частини, зробивши диван прямим. Такий диван максимально практично підійде для вітальні, особливо коли Вам подобається робити часті перестановки і щось міняти у своєму оточенні.

Диваны-трансформеры
Диваны-трансформеры
Диваны-трансформеры

Підібрати гарний, зручний, а головне функціональний диван Ви можете у нашому каталозі.

 

 

Ліжко-трансформер

Ліжків, які здатні трансформувати насправді безліч. Тут виробники виявили всю свою фантазію. Почнемо з чогось простого – ліжко, яке ховається у шафу. Так, це не зовсім трансформація в щось кардинально інше, але таке ліжко має безліч переваг. По-перше, кімната, яка б велика вона не була, стає просторішою. Коли ліжко складено в шафу, під нею зручно пилососити або мити підлогу, під неї нічого не закотиться і не потрібно буде шукати найближчу "палицю", щоб дістати це з-під ліжка. По-друге, ваше постільне та матрац, зокрема, заховані в шафу, менше припадають пилом, і навіть через тривалий час, матрац та подушки будуть на порядок свіжішими та приємнішими. По-третє, якщо у вас є домашня тваринка, складене ліжко менше піддається впливу вовни. Ну і наостанок, сама шафа, на яку перетворюється ліжко, може мати додаткову функцію у вигляді дивана. Тобто ліжко-трансформер у складеному стані, це не тільки красива та акуратна стінка, яка може бути будь-якого кольору та імітувати будь-яку деревину, але ще й практичний, зручний диван.

Кровати-трансформеры
Кровати-трансформеры

Наступний варіант ліжка-трансформера, коли ліжко перетворюється на стіл. Зазвичай такі ліжка встановлюють у дитячі кімнати. Вони мають ті самі переваги щодо безпеки спального місця від зайвого сміття і пилу, але більш практичні з точки зору функціоналу. Варіантів саме таких ліжок ще більше, ніж ліжок-шаф, і вони точно зможуть догодити найвибагливішим покупцям.

Кровати-трансформеры
Кровати-трансформеры

Манежик-трансформер, це, напевно, найфункціональніша покупка, яку можуть зробити молоді батьки. У чому ж секрет? Справа в тому, що поки Ваша дитина спить у ліжечку, то у вас тут же поруч є пеленальний столик-комод, а знизу кілька ящиків для білизни або інших речей. Деякі моделі таких дитячих ліжечок-трансформерів оснащуються механізмом кочення. А ось коли Ваш малюк виростає, то вся ця конструкція перетворюється на окреме ліжко, окремий комод, а сам манеж перетворюється на письмовий стіл. Варіантів відтінків та видів таких трансформерів теж досить багато.

Кровати-трансформеры
Кровати-трансформеры

Найпростіший варіант ліжка-трансформера, це двоярусне ліжко, яке можна перетворити на два окремі односпальні ліжка. Такі варіанти є у більшості виробників як дерев'яних, так і металевих двоповерхових ліжок.

Кровати-трансформеры
Кровати-трансформеры

З усіма варіантами ліжок-трансформерів, які представлені в нашому інтернет-магазині, можна ознайомитися в каталозі.

 

 

Звичайно, це далеко не всі варіанти та різновиди столів-трансформерів, ліжок-трансформерів, та й загалом таких меблів і її кількість та різноманітність з розвитком технологій буде тільки збільшуватися. Але ми розглянули найпопулярніші варіанти, які поширені на ринку України.

Якщо у Вас виникли питання, ми з радістю допоможемо Вам у підборі смарт меблів та підкажемо, у чому переваги того чи іншого рішення. Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Написати нам:

Зателефонувати нам:

 0 800 336 489

 096 436 36 86

 093 436 36 86

Поділитися:

Посилання скопійоване